Täyden kympin LVI-palvelua

0400 337 584

LVI-urakointi Pirkanmaalla

Meiltä saat ammattitaitoista LVI-urakointia yli 30 vuoden kokemuksella. Tarjoamme palveluitamme rakentajille, kuluttajille sekä teollisuusalan yrityksille Pirkanmaan alueella. LVI-urakointi on monipuolista työtä ja tilaamalla urakoinnin meiltä, saat kaikki työvaiheet ammattitaitoisesti hoidettuina. Asennusten yhteydessä toimitamme myös kaikki tarvittavat LVI-alan tarvikkeet. Teemme LVI-urakointia sekä uudisrakennuksissa että saneerauskohteissa. Toteutamme työn aina sovitussa aikataulussa asiakkaan toiveita kuunnellen.

Monipuoliset LVI-palvelut

Tutustu myös LVI-huoltoon!

  • vesi- ja viemäriasennukset
  • lattialämmitys
  • ilmanvaihto
  • lämmitys

Ota yhteyttä ja kysy tarjous

Palveluihimme kuuluvat myös viemärikuvaukset ja kattilahuoneiden saneeraus. Kun tarvitset LVI-alan ammattilaista, ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Akaan Putki Ky
Syrjätie 3
37830 AKAA

Y-tunnus: 0497924-4
Puh: 0400 337 584

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Akaan Putki Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.